Coaching

Kom naar de Music University Days!

Méér Muziek in de Klas organiseert de Music University Days voor groepsleerkrachten die graag meer muziek in hun klas willen, en op zoek zijn naar concrete tips, trucs en handvatten. Deze gratis workshops worden in maart, april en mei door conservatoria en pabo’s in het hele land aangeboden en zorgen ervoor dat jij praktisch aan de slag kunt met muziek. Ook de pabo's van Inholland zetten zich in voor een aantal klinkende workshops!

Voorlichtingsmiddag post-hbo-opleiding Cultuurbegeleider

Inholland Academy organiseert op woensdag 24 mei a.s. op Hogeschool Inholland Den Haag een voorlichtingsmiddag voor de post-hbo-opleiding Cultuurbegeleider. Tijdens deze middag kunnen in de opleiding geïnteresseerde leerkrachten de sfeer op locatie proeven, in gesprek gaan met docenten en kennismaken met potentiële medecursisten. Aanmelden is nu mogelijk.

Expertmeeting Provocatief communiceren op school

Inholland Academy organiseert op woensdag 15 maart in Rotterdam en 12 april 2017 in Haarlem de expertmeeting ‘Provocatief communiceren op school’. De expertmeeting wordt verzorgd door docent Maaike Boomstra (foto) en is gratis toegankelijk voor belangstellenden. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.  Aanmelden is nu mogelijk.

Start post-hbo opleidingen Inholland Academy

 
Voor leerkrachten basisonderwijs start er bij Inholland Academy in de komende weken een groot aantal post-hbo-opleidingen en cursussen, onder andere op het gebied van passend onderwijs en zorgverbreding, taal en rekenen, wetenschap en technologie, ict en nieuwe media, bewegingsonderwijs en kunst en cultuur. Het onderwijsaanbod wordt verzorgd op de leslocaties van Hogeschool Inholland, waaronder Alkmaar, Haarlem, Den Haag en Rotterdam. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. 
Inhoud syndiceren