22 pioniers studeren af bij de Master Leren en ...

Op 10 oktober kregen 22 studenten hun diploma voor de Master Leren en Innoveren. Zij gaan zich nu als voortrekkers in het onderwijs inzetten op het gebied van innovatie en professionalisering. Onder de afgestudeerden waren twee Inholland-collega’s: Ideline Meijer (portretfoto) en Anouk van Nunen. Gefeliciteerd!

Het was een mooie bijeenkomst in Den Haag, waar de studenten eerst werden verwelkomd door opleidingsmanager Ingeborg Jansen. Daarna werden ze persoonlijk toegesproken door hun onderzoeksbegeleider.

Over de master

Alumni van de Master Leren en Innoveren zetten zich in om een lerende cultuur in hun organisatie te bevorderen. Goed onderwijs vraagt werken vanuit een gezamenlijke visie om deze vervolgens te vertalen naar nieuwe curricula, leerlijnen en modules. Maar daarna volgt de implementatie en dat vraagt weer andere kwaliteiten van docenten. De Master Leren en Innoveren leert docenten daarom innovatieprocessen vorm te geven als een gezamenlijk leerproces.

Ingeborg Jansen: “Wij krijgen studenten met ambitie en daarvoor richten wij een krachtige leeromgeving in. Daar word je getergd, maar ervaar je ook de euforie van het inzicht. In die leeromgeving is het collectief belangrijk. Het is belangrijk dat je het beste in jezelf herkent en inzet ten behoeve van je eigen professionalisering en de ontwikkeling van je team, je medestudenten en je organisatie.”

Interesse? Bekijk onze opleiding