Uitnodiging expertmeeting 29 mei 2019

Op 29 mei organiseert de Master Leren en Innoveren een expertmeeting: ‘Zeg!’, over het faciliteren van ‘het goede gesprek’. Als je je bezighoudt met leren en ontwikkelen in je schoolorganisatie, is het (gesproken) woord een van je belangrijkste instrumenten: je voert gesprekken met je collega’s, je geeft feedback, je steekt in overleggen in op thema’s als eigenaarschap en verantwoordelijkheid. Goed communiceren is dus belangrijk, maar hoe doe je dat?

Tijdens de expertmeeting ga je vaardigheden leren om goed te kunnen communiceren binnen je organisatie. Je leert:

- waar je begint als je meer betekenisvolle gesprekken in school wilt;
- wat er voor nodig is om interacties naar een hoger plan te tillen;
- hoe je gesprekken leerzaam maakt;
- de invloed van jouw communicatiestijl op die van een ander.

Je bent van harte uitgenodigd voor deze expertmeeting die wordt verzorgd door Emily Nijhuis en Marieke van Vliet.

Emily Nijhuis is ervaringsgericht therapeut en (team)coach en begeleider in de verschillende sectoren van het onderwijs. Zij heeft meer dan 40 jaar ervaring als leerkracht in het basisonderwijs.

Marieke van Vliet is (kern)docent en coach bij de Schoolleidersopleidingen en de Master Educational Leadership van Penta Nova en de Master Leren en Innoveren van Hogeschool Inholland. Daarnaast werkt zij als docent bij Inholland Academy.

Samen werken zij als teamcoaches in ontwikkelingstrajecten van docenten- en managementteams binnen het primair en voortgezet onderwijs, evenals in het MBO en HBO. Meer informatie: www.docenten-coaching.nl

Praktische informatie expertmeeting Zeg!
Wanneer: 29 mei 2019, van 14.30-17.30 uur
Waar: Hogeschool Inholland, Theresiastraat 8, 2593 AN Den Haag
Aanmelden: marieke.vanvliet@inholland.nl