Voorbeeldscholen: 32 inspirerende verhalen

In de publicatie Voorbeeldscholen zijn 32 inspirerende verhalen van po- en vo-voorbeeldscholen in Nederland opgenomen op het gebied van talentontwikkeling, wetenschap en technologie. Schoolleiders en leerkrachten vertellen hoe ze zijn begonnen, wat hun uitdagingen waren, welke tips ze willen meegeven en wat hun toekomstdromen zijn.

Deze voorbeeldscholen vertellen over hun aanpak. Lees over hun ervaringen, hoe ze zijn gestart, welke uitdagingen ze tegenkwamen, wat hun ambities zijn en welke tips ze hebben voor scholen die gaan starten. 
 
Deze publicatie is mogelijk gemaakt door het Platform Bèta Techniek in samenwerking met de regionale netwerken Wetenschap & Techniek en regionale talentnetwerken.
 
Meer informatie over het starten met wetenschap & technologie in de klas is te vinden op www.wetenschapentechnologieindeklas.nl. Deze website bied inhoudelijke informatie en praktische handvatten voor zowel bestuurders, schoolleiders en leerkrachten om met W&T aan de slag te gaan.
 
Meer informatie over het programma Kiezen voor Technologie of de regionale netwerken in het primair en voortgezet onderwijs is te vinden op www.kiezenvoortechnologie.nl.