Keuzegids Masters 2019: wederom topnotering voor ...

Wederom beoordelen studenten van de master Leren & Innoveren van Inholland hun opleiding heel positief. In de Keuzegids Masters 2019 verdient de hbo-master Leren & Innoveren dit jaar een Kwaliteitszegel en mag zich ‘Topopleiding’ noemen. Voor het achtste jaar op rij wordt deze hbo-master bekroond door de Keuzegids. “De experts van de NVAO zijn onder de indruk van het eindniveau van de afstudeerders. En studenten zijn vrijwel op alle vlakken positief. Vooral de uitgebreide begeleiding wordt overal erg gewaardeerd”, aldus de Keuzegids.

De master Leren & Innoveren scoort goed op alle punten, maar vooral op ‘wetenschappelijke vorming’, oftewel onderzoeksvaardigheden. Plussen zijn er verder voor programma, toetsing, docenten, praktijkgerichtheid, studeerbaarheid, begeleiding en faciliteiten. Afgestudeerden van Leren en Innoveren noemen de master onder meer een “bron van enthousiasme” en de docenten “betrokken”. Zo heeft Karin Holderbusch, teamleider bij ROC Mondriaan, de opleiding als “één grote snoeptrommel” ervaren, vanwege alle nieuwe kennis en mogelijkheden. “Dit heeft me veel nieuwe energie gegeven. Het docententeam van de master was erg plezierig. Stuk voor stuk waren docenten betrokken. Als student voel je je ondersteund om je opleiding af te ronden.”

‘Blij met deze beoordeling’
“Wederom krijgt onze master Leren & Innoveren een uitstekende beoordeling van de Keuzegids, en daar zijn we meer dan blij mee”, zegt Jet de Ranitz, collegevoorzitter van Inholland. “Onze onderwijsprofessionals spelen in de eredivisie in het vakgebied, dat inspireert ook andere onderwijsteams bij Inholland”, vervolgt De Ranitz.

Over de Keuzegids Masters
De Keuzegids Masters 2019 is samengesteld door een onafhankelijke redactie van het Centrum Hoger Onderwijs Informatie in Leiden. De studentenoordelen over de masters zijn gebaseerd op resultaten van de Nationale Studentenenquête 2016 t/m 2018. Het betreft eigen selecties en bewerkingen van deze oordelen, afkomstig uit het ‘landelijk benchmarkbestand’ van de NSE. De expertoordelen komen uit de besluiten van de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO).

Ga naar de website van Keuzegids voor de berekeningswijze en normen. 

Bron: Keuzegids Masters 2019, uitgegeven door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (C.H.O.I.).