Masterclass Marcel van Herpen 10 april 2019

Op woensdagmiddag 10 april a.s. organiseert Pabo Inholland Alkmaar in de George Kesslerzaal van het (AZ) AFAS Stadion in Alkmaar een interactieve middag voor studenten, collega’s van Inholland, docenten, alumni en relaties uit het werkveld.

De Masterclass, die wordt gegeven voor Marcel van Herpen,  gaat over de kracht van het onderwijs en heeft als thema ‘Ik, als leraar’.

Aanvang van de Masterclass is 13.30 uur (inloop vanaf 13.00 uur) en duurt tot ca. 16.00 uur. Na afloop (van 16.00 – 17.00 uur) is er een hapje en drankje i.v.m. het afscheid van Cobie Bruin, opleidingsmanager Pabo Inholland Alkmaar.

Marcel van Herpen is een veelgevraagd spreker en heeft meer dan 1.000 lezingen, masterclasses en begeleidingstrajecten verzorgd voor scholen, sportclubs en gemeentes. Hij stond aan de wieg van de eerste school voor ErvaringsGericht Onderwijs in Nederland, was medeoprichter van het NIVOZ, Het kind, Stichting E.G.O. Antillen, de Ruud van Nistelrooy Foundation, het Expertisecentrum Duurzaam Opvoeden en Ontwikkelen en het Expertisecentrum Duurzaam Opvoeden en Ontwikkelen, alsmede het Expertisecentrum ErvaringsGericht Onderwijs Nederland. Hij is auteur van boeken ‘Ik, de leraar’, ‘Wij, de leraar’, ‘Ik de coach’, ‘Duurzaam opvoeden en ontwikkelen’ en vele andere publicaties. Hij ziet het tegengaan van uitval en buitensluiten van kinderen als zijn pedagogische opdracht.

Daarnaast is hij presentator van de Denk Groter Debatten van Fontys Hogescholen.

Er zijn nog plekken beschikbaar. Deelname is gratis.

Aanmelden graag vòòr maandag 18 maart a.s. via deze link